Coaching


Läs om alla mina tjänster här »

Online coaching

Något jag brinner för är att hjälpa människor, och att få hjälpa er att nå upp till era mål och drömmar är verkligen något som driver mig till att bli en bättre coach.  Men jag vet av egen erfarenhet att många faller när motivationen sviktar, och det är det som jag vill förhindra, därför kan just coaching vara ett bra alternativ för vissa. Coaching kan passa många av olika anledningar och en anledning kan vara att man har brist på kunskap för att kunna lyckas nå målet, ett annat kan vara att man behöver ha en som ”håller koll” eller att man vet att man ska skicka in bilder varje vecka för att kunna hålla sin diet,  men det som dom flesta faller på är motivationen.

Någonting som jag lägger mycket fokus på med mina klienter är MOTIVATION! Är du inte motiverad så är det väldigt svårt att nå sitt mål, och det är där jag kommer in – jag ser till att ni behåller och förstärker er motivation under resans gång.
Jag kommer hjälpa er att ta er förbi dom dagarna när motivationen sviktar, och jag kommer även finnas där när motivationen är som bäst! En bra coach ska finnas i alla lägen och stötta och motivera er till att vilja utvecklas och  ge er den stöttningen som ni behöver.

Jag har därför valt att ha ett begränsat antal personer som jag coachar i år då jag verkligen vill ge er 100%! Det kommer ingå väldigt mycket i  detta och vi kommer jobba nära varandra, och  min förväntan är att skapa en god relation och en relation där ni finner tillit och förtroende för mig, men för att få förtroende måste man förtjäna det, och jag tror på att vara en lyhörd och engagerad coach. Därför kommer jag ha ett begränsat antal platser – mitt mål kommer vara att ni ALLA som jag hjälper ska ha nått ert mål, eller ett delmål som vi satt upp, under vår coachingperiod.

Men något som är viktigt är också att ta eget ansvar, jag kan vara en hjälpande hand men jag kan inte göra det hårda arbetet åt er!

“Nothing Great Comes Without A Sacrifice”

Coaching:

  • Coachning i 8, 12 eller 16 veckor.
  • Individanpassade kost- och träningsupplägg.
  • Onlinesupport under hela coachning perioden.
  • Formkoll med ändringar var 14:e dag. Ni skickar in bilder, vikt samt mått, och eventuella ändringar görs.

Något som jag lägger stor fokus på med mina klienter är att hålla motivationen uppe, för att nå sina mål så måste vi hålla motivationen uppe. Tappar vi motivationen så tappar vi allt kring målet och det är en av anledningarna till att många inte når sina mål men med hjälp av en coach som finns där och stöttar en när motivationen sviktar så kommer ni ta er igenom era motgångar och detta kommer att resultera i att bli era framgångar istället. Under perioden så finns jag alltid här som stöd, det är bara att kontakta mig.

Ta steget – fyll i intresseanmälan nu

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Jag är intresserad av:

Ditt meddelande

Bifoga gärna formbilder om du har





Läs om alla mina tjänster här »

Caroline Aspenskog Gymshark