Chocolate Protein Lover Cake


Variationen av nyttig mat är oändlig. Man behöver absolut inte baka med socker och dåliga fetter utan du kan göra så mycket mer hälsosamma alternativ i dag. Jag har fått upp ett stort intresse över detta.

Att laga mat och att baka är verkligen super roligt. Jag gillar att baka nyttig och hitta olika alternativ till bra mat och bak. Det jag försöker få in i mina recept är just mängden kalorier . Jag vet inte hur ni är men jag och min bekantskap känner att antingen så äter man lägre i kcal och då “nyttigt” .  Jag gillar Raw Food och alla dess fetter. Detta är såklart bra fetter men kalorier är ändå kalorier och måste jag välja på 1000 kcal i Raw Food eller 1000 kcal att unna mig lite socker så blir det faktiskt det sista alternativet.

Men däremot så gillar jag att baka och hitta alternativ för att komma ner i kalorier och då få i mig bra energi samt kunna äta en efterrätt med extra gott samvete på en Tisdag framför soffan. Här kommer en supergod kaka som är lite Raw Food inspirerad med en annan tappning bara.

Chocolate Protein Lover Cake

Botten:

1,25 dl mandelmjöl
0,75mdl riven kokos
1,5 msk kokosolja
2 msk stevia strö
Alt
3 msk jordnötssmör
90 g kokosmjöl
1 msk agarvesirap/Sötströ
1-3 msk vatten

In i ugnen 180 g i 10 min

Fyllning :
200 g svarta Bönor
2 msk kakao
1/2 Avokado
100 g banan
30 g kasinprotein ( Använde Swedish Supplement Choklad) Väldigt god i smaken.

200 g propud Choklad 

Topping: 

North Nutrition LOW Carb Bar ( Super God)

Såhär gör du:

Mixa samman dessa ingredienser med varandra.
Tillsätt 200 g choklad propud + stevia östströ och rör om. Placera på den gräddade och svalna pajdegen och låt stå i kylen tills den stelnat. Jag la även på North Nutriton Kola/Karamell Bars på. Jag smälte då Baren med lite osötad mandelmjölk. Drog ut på kakan och toppade med lite Jordgubbar och extra Bars.

Detta bjöd jag mina kära vänner på och jag kan säga att dom uppskattade det till 100% så prova ni också.

ENJOY!

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − tio =