Chocolate Protein Lover Cake


Denna Cheesecake har blivit en favorit hos Stålnacke. Detta är verkligen Annas Favoritbakelse och hon säger att detta är den godaste kaka som jag gjort. Men eftersom den är så nyttigt så kan man äta en bit varje dag med gott samvete dessutom enligt Anna, och jag håller med! Och hur fantastiskt är inte det.

Denna kaka har jag konstruerat själv och mixtrat lite med så det värmer gott om hjärtat att Anna gillade denna så mycket. . Jag har mixtrat denna med Raw Food style men hällt nere kalorierna så gott jag kan. Bönorna kan anses som skeptiskt men tro mig, mycket gott och kcal snåla samt fyller ut kakan extremt mycket. Give it a Try 🙂

 

Chocolate Protein Lover Cake
160 kcal /Portion Stora bitar 
( Ej inkluderat är barsen som jag smälte samman och toppade kakan med)

Fett: 8 g
Kolhydrater: 15 g
Protein: 11 g

Botten:

1,25 dl mandelmjöl
0,75mdl riven kokos
1,5 msk kokosolja
2 msk stevia strö
Alt
3 msk jordnötssmör
90 g kokosmjöl
1 msk agarvesirap/Sötströ
1-3 msk vatten

In i ugnen 180 g i 10 min

Fyllning /Ingredienser 
200 g svarta Bönor
2 msk kakao
1/2 Avokado
100 g banan
30 g kasinprotein

200 g propud choklad + Barbells Protein Crisp 

Mixa samman dessa ingredienser med varandra och häll därefter i propud.
Jag värmde även 3 st North Nutritions Bars och Karamell/ Choklad och värmde dessa med lite osötad mandelmjölk och ringlade på kakan. Med just den baren så blir den väldigt god, karamell med Choklad är en toppen kombination.

Bara ringla över kakan och låt stå kyld. Behövs inte gratineras i ugn.

Det är bara fantasin som sätter gränser och det gäller allt i livet!

Kram och Kärlek Caroline <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 − 6 =