Bryta rutiner


En välförtjänt Cheatday spenderat med en av dom bästa. Efter en lång diet och fortsatt strikt kosthållning efter min tävlingssatsning så hade jag inplanerat en cheatday med en av mina absolut bästa vänner Josefine.

Hon har pratat om en äppelkaka i över ett år som hon hade ätit vid Kivik så vi begav oss 2,5 timme enkel väg för att äta denna kaka. Det var absolut värt 2,5 timme, kanske inte helt för kakan men kivik var fantastiskt fint.

Vi började dagen med en god lunch vid havet där jag åt en Fisk och skaldjurssoppa. Vi begav oss sedan vidare till ett jätte fint naturreservat, där naturen och utsikten var helt fantastisk.

Det finns så många fina platser som man sällan tar sig tid till att besöka, så denna dag var helt fantastisk på många plan.


Efter lite cardio så var vi tvungna att fylla på med lite extra kalorier, och dessa var välförtjänta kalorier 🙂
Om ni åker förbi Kivik så kan jag varmt rekommendera Stinas Cafe där ni kan beställa deras hemgjorda Äppelkaka.


Efter en tävling så försöker jag att äta bra mat då kroppen inte är van vid andra råvaror, jag har inte känt något behov av att ha cheatday efter tävlingen utan jag har varit väldigt tillfreds med mer o ren mat. Självklart med lite utrymme för nötter,frukt och propud. Men finns dessa 3 saker på schemat så är jag mer än tillfreds.

Dagsformen och jag försöker jobba lite mer på min Quads!


I dag har det varit flytt och är just nu i min nuvarande hemstad Stockholm. I morgon flyttar vi in i lägenheten och jag är otroligt taggad. När jag har kommit i ordning med allt tänkte jag försökta uppdatera med mer inspiration inom kost och recept till er.

Massor med kramar Caroline

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + 10 =