Bootybuildning


I går rev jag av ett helvetes rumspass med Anna på Gymmet Stockholm! Jag har verkligen fått sådan glöd i min träning. Jag gillar att jag inte “Måste” vara begränsad längre.

Jag nu kör jag inte efter något specifikt upplägg utan mitt mål är att få lite större ben så lite mer basövningar lägger jag in. Jag högpeppar fortfarande och ger absolut inte upp isolerade övningar. Isolerade övningar har givit mig extremt bra resultat och jag håller fortfarande vid att jag har format min rumpa med hjälp av detta, men återigen så har vi alla olika genetik,receptorer och många andra viktiga faktorer spelar såklart in på vad som funkar bäst för just dig. Kroppstyp,tidigare träningserfarenhet,kost. Allt är en helhet.

Jag körde på 70 kg i går med bra teknik följt av 15 reps 6 Set. 

Jag försöker just nu bara variera min träning,lägga in lite mer basövningar. Anledningen till detta är också för L.A Resan som vi har anordnat i Augusti. Anna är extremt duktig och stark på basövningar som Marklyft,Gående utfall medans jag älskar plyo/Cardio/Högrepps och isolerat så kombinationen vi har är galet unik! 🙂 Vi båda älskar att träna rumpa och som vi säger: Det kan aldrig bli för mycket RÖV!

SJUK MED DICIPLIN

Dock så åkte jag på mig ett virus och ligger idag hemma med halsont så vila är högsta prioritet. Även om jag inte är på diet så har jag kommit på att jag har diciplin oavsett vad. Det sitter inrutat i mig och detta med att “unna” med goda saker när man är sjuk existerar inte för mig. Jag gillar inte begreppet unna för vi svenssons har missbrukat det ordet lite för mycket. Är jag värd en glass bara för jag är sjuk? Är det inte bättre med näringsrik mat som gör mig frisk snabbare? Jag tror vi lever kvar lite i detta med att unna sig skräpmat sedan 90-Talet.

En Abs-Check i Sjukan, det börjar “plana” ut efter tävlingen och är precis som det skall vara.

Så mitt “unna” blir en tomatsoppa som jag väljer att tillsätta med protein från Vit Fisk och Räkor. ( Bild + Recept kommer)

Jag har delat med mig av vegetariska recept och ännu mer kommer! Idag har jag gjort en god tomatsoppa och den kan man välja att halt vegetariskt Alternativ om man vill tillsätta protein i valfri form utan, köttfärs,Fisk/Räkor alt vegetariska alternativ som Qournbitar/Qournfärs och säkert mkt mer.

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 − tre =