booty building


Måste börja med att säga hur glad jag känner mig för allt kring livet. Känns som att allt flyter på riktigt bra för mig. Jag känner mig så tacksam över mycket. Tacksam över att ha en familj som jag älskar, vänner som stöttar och ger glädje

. Men framförallt så är jag otroligt tacksam över att livet har tagit mig dit det har gjort. Nu skall jag och min pojkvän Alexander äntligen köpa våran egna gemensamma lägenhet i Stockholm vilket känns som ett jätte stort steg.  Skrämmande och spännande. Dieten går verkligen jätte bra och jag är väldigt glad över att jag tog 2016 som ett år offseason. Den vilan har verkligen genererat positivt till min kropp. Nu är det bara 7,5 vecka kvar tills jag står på scenen. 17 veckor är avklarade och bara 7 kvar. Ska bli så roligt att äntligen få gå upp på scenen och i år tror jag att det kommer vara ett bättre,snyggare paket som jag kommer visa upp.

Mina klienter skänker mig sådan otrolig glädje. Jag är så glad över att få träffa sånna positiva människor i min vardag, att få hjälpa mina klienter uppfylla sina drömmar var faktiskt en dröm jag hade och nu gör jag detta. Så livet tar en dit man kanske inte trodde från början. Men om man ger 110% på något så kan vi uppnå exakt vad vi vill.

Detta har en av mina online klienter gjort och jag är så stolt över hennes resa hittils.

Att hålla på med kroppsbryggning/ tighta/forma en kropp är ett arbete som tar tid och man måste ha tålamod. En uppbyggnadsfas följt av finlir som jag brukar säga.

Min klient från Vecka 1—– > Vecka 16 

Min Klient efter redigeringar Vecka 16—–> Vecka 20

BOOTEY TIPS: 

Börja med Grunden: 

Så jag tänkte dela med mig lite av mina tips för att form om kroppen. Först och främst så har exakt ALLA olika utgångsläge och beroende på vart du är så måste du anpassa ditt träningsupplägg utefter detta. Så detta är tips för personer som behöver bygga upp från grunden.  I detta fall så behövde vi först och främst bygga muskler, har du inte muskler på rumpan kan du inte få en “tight” rumpa. Första målet var Tung träning och fokus på basövningar. Så NEJ kick back och gummiband skulle jag inte säga är den bästa övningen för detta mål. Jag älskar kick back för min egen del för det tar mig till målet, men i detta fall hade jag rek tung träning.

Sedan kommer det till att forma: 

Så hur gör vi när vi har grunden? Jo då måste vi forma, ett bra tips är att fortsätta ha ett pass i veckan med tung träning men lägg fokus på resterande pass på basida lår/-isolerade rumsövningar och högrepps är min favvo. Så 20 Reps!

Grunden:

  1.  Börja med tung träning/ Mycket basövningar
  2. Få reps 8-12 ( Enligt mig få)
  3. Träna rumpa 3 ggr i veckan( Splittat på fram/Baksida/Rumpa)
  4. Cardio i form av stepmaskin/Plyo

Forming:

  1. Lägg om träningen och lägg fokus på mer cardio och även här stepmaskin/Plyo
  2. Högrepps 20
  3. Träna ben/Rumpa 3 ggr i veckan men fokus på isolerade övningar

Det har tagit mig många år att form min kropp och jag är långt i från klar. Men jag är en bra bit på vägen. Du kan alltid bli bättre och du kan alltid jobba för att förbättra din fysik. Jag började från grunden med tung träning, jag lägger fortfarande in tung träning ibland( Väldigt sällan nu).

Ha en underbar kväll mina vänner och gå och bygg Bootey! 😉

Puss o Kram

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 3 =