Bootey-Buildning på G


Nu börjar äntligen min Jet-Lag släppa men jag har fortfarande inte återhämtat mig ordentligt från min förkylning, Tredje passet denna vecka och jag skulle inte vilja kalla mig sjuk men cardio skippar jag och fokus ligger bara på att köra igenom kroppen lite lätt. Jag hoppas verkligen jag är tillbaka nästa vecka med min cardio och träning som vanligt.

Känns såklart lite segt nu första veckan på diet men sån tur är så är det bara mjukstart med många veckor kvar inför tävling, så ingen stress här inte.  Kroppen skall må bra för att kunna prestera så det gäller att ta hand om den väl.

Jag blir bara så imponerad av så många av mina klienter. Dagligen blir jag motiverad av er och här är Talina som verkligen inspirerat på många sätt och vis.

Talina tog hjälp av mig redan i Januari 2015. Hon har blivit en nära vän till mig men vi kan verkligen skilja på våran relation mellan vänskap och Coach. Coachen är mer bestämd och ser målinriktat medan “vännen” gör egentligen detsamma fast med lite mer ödmjukhet. hehe skämt o sido.

Talina har gjort exakt allt jag bett henne om och agerat som en sann atlet. Hon har verkligen “offrat” för att uppnå dessa resultat. Allt från bindvävsmassage,LPG,Flera timmar posering, massvis med timmar Träning, PT för att lära sig nya tekniker och det bästa mindsetet jag vet! Du är grym vännen på många sätt o vis.

Placeringen inför tävlingen va inte på topp, men som jag alltid säger så är placeringen oviktig för mig för det är vägen som räknas, samt formen man visar upp såklart. Hennes form som ni kan se va jätte fin men motståndet va väldigt högt i år och mer muskelmassa o lite mer hårdhet skall vi jobba på till 2019. Men hur roligt hade det egentligen varit om vi inte hade haft nya mål och utmaningar att se fram emot?

Men så snygg!!!!

Backpose va riktigt grym!

Så nu taggar vi med nya mål och ser fram emot en otroligt rolig väg dit vännen. Jag är taggad och motiverad <3 #TeamFitnessByAspen

Trevlig Helg alla <3

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo + sjutton =