Att tänka rätt


I dag var en sådan dag att jag bara ville ge upp, jag ville hitta en ursäkt för att slippa slutföra min morogncardio. Jag tänkte att jag var yr, att jag var trött och att detta inte var bra för mig.

Hur många har man inte börjat tänka negativt och sedan inte kunnat släppa tanken vilket  har resulterat i att  ni gav upp? Jag har gjort så ett X antal gånger och varje gång jag har gjort detta så har det resulterat i ett misslyckande, att jag inte har slutfört mitt huvudmål. Så att tänka negativt är jag livrädd för. Tankarna i dag var exakt sådana. GE UPP! Jag var sekunder på att ge upp tills jag påminde mig själv om att jag kan inte ge upp för jag har inte nått mitt mål än!

Den tanken fick gå i mitt huvud under dessa 50 minuter och känslan efter är den jag älskar! Känslan av att jag vann över mig själv, inte någon annan utan för mig själv!

Det var bra för mig att slutföra passet och att pressa mig själv är inte farligt, de är bara lathet att tänka så.  Förhoppningsvis resultateror detta i riktigt grymma resultat. Så det jag vill säga med detta är att låt inte negativa tankar ta över. Negativa tankar kommer emellanåt men våga utmana er själva till att vara starkare än dessa tankar.

Resultat kommer absolut inte gratis. Dom senaste veckorna har jag fått förvånansvärt bra resultat och jag har bara mig själv att tacka, jag har slitigt och kämpat för detta. En fysik kommer inte gratis och vill du uppnå din drömfysik så måste du vara villig att göra vissa uppoffringar.

Klart blir det jobbigt om man tänker att det är en uppoffring, så det jag gör dagligen är att se det positiva i allt, att väna motgångar till något bra. Den känslan att övervinna sig själv är magisk.  Jag ser allt för många som ger upp innan dom ens börjat, många är allt för rädda för att lyckas! Va inte rädda för att lyckas, våga lyckas men våga också ta risken till att misslyckas! För är ni inte redo att misslyckas tror jag aldrig att man kommer över sin comfortzoon.

Vecka 2 VS Vecka 14

Jag har haft jätte mycket nytt som skett i mitt liv vilket bara är positiva saker och saker som jag ser fram emot. Jag kommer uppdatera er mer om detta i morgon. Men stora planer är på Gång och det känns som att allt äntligen börjar falla på plats <3

Kör hårt nu mina vänner! Ta steget och våga satsa och våga säga JA till er själva! <3

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra + sjutton =