Att njuta av livet


Vilka underbara dagar vi haft på vårat andra L.A Bootcamp! Känns såklart tråkigt nu när alla deltagare åker hem. Men jag är så tacksam för att fått chansen att lära känna alla underbara människor.

Det som också känns roligt är att jag och Anna faktiskt jobbar så lika och bra ihop. Att umgås med en person och att jobba så nära någon kan säkert många gånger vara påfrestande, men jag måste säga att våran relation bara blivit starkare och bättre med tiden även om den var bra redan innan. <3 Känns som det kommer bli många fler och roliga Bootcamp ihop.

 

Vi gillar variationen mellan träung och “välmående” . Att träna skall vara kul, det skall vara motiverande, tungt och utmanande. Men för att motivera sig själva så måste man också få njuta lite av livet. så en glass i veckan satte dig fint! Detta är också något som vi tänker lika med och allt blir så mycket lättare med samma vision om saker och ting.

Så glöm inte att man får lov att njuta av livet också 

Vad som funkar bra med mig och Anna är nog våran humor, vi tänker väldigt lika samtidigt som vi tänker olika. Men när vi slår våra huvuden ihop så blir det alltid något extra! Måste säga att jag är otroligt tacksam över att ha fått lära känna henne så som jag gjort och att få omringas av en sådan duktig entreprenör är väldigt motiverande för mig.

Pratade om Pannben i förra inlägget och är det någon som har pannben är det den bruden. Dagens pass på Santa Monica stairs och Anna med en  trasig vadmuskel köttade trappan oavsett vad.

-Har man sagt att man kör så kör man säger hon, GALEN NORRLÄNNING!

Detta har varit våran andra resa ihop och det vi “missade” förra gången har vi tagit lärdom av och denna resa känns enligt mitt tycke helt underbar! Nu har vi så mycket mer att se fram ett, mycket jobb hemma på Gymmet Sthlm och även Gymmet Uppsala som öppnar nu den 28 Oktober, så ni får komma på invigning och köra Bootcamp med mig och Anna och inviga deras grymma utegym.

Nu blir det dags för strandhäng och träning.

GIRL POWER!!!

Puss o Kram 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 1 =