Att kämpa med hårda förutsättningar!


Dag nr 4 som jag nu är sjuk, otroligt tråkigt men bara vila ut det. Som tur är så håller jag min motivation uppe med hjälp av mina underbara klienter som leverera grymma resultat! Jag blir så stolt över att se hur ni sätter upp mål och delmål och betar av en efter en.

Ni är verkligen mina inspirationer, att se er slita och verkligen jobba för era mål men också för att vilja visa upp resultat varje vecka ger mig ett extra driv. Helt otroligt att man kan både ge och få motivation av sina klienter.

Här är en tjej som jag hjälpt sedan Våren med en av dom svåraste förutsättningarna för att faktiskt kunna gå ner i vikt. Hon har ingen sköldkörtel då hon fick cancer och var tvungen att operera bort denna. Ni har säkert hört eller vet hur det är om man har en sämre sköldkörtel och hur det påverkar oss. Ni kan då tänka er henne som inte ens har någon och hur det både påverkar fysiskt men också mentalt. Mediciner som har sina bieffekter.

Här snackar vi om att ha tighta till både rumpa/Lår! Ja hela kroppen skulle jag vilja säga!

En utmaning för både mig och min klient :

Med hjälp av träningen och en bra kostplan så har hon uppnått otroliga resultat både fysiskt och psykiskt. Från att ha gått upp sent på dagarna till att nu börja morgonen med en promenad och därefter se fram emot träningen, att vilja fortsätta utvecklas och hela tiden jobba för den utvecklingen.

Att börja kan vara det allra svåraste steget, att tro på sig själv när kanske inte någon annan gör det. Eller att fortsätta kämpa när man själv inte kan se glädjen i varken träningen eller sin vardag. Men dom som inte ger sig och dom som inte ger upp kommer att komma förbi den där spärren. Precis som min klient gjort!

Många delmål är avklarade och fler mål skall sättas. Det tar tid men vi måste låta det ta tid. Att låta kroppen få tid att anpassa sig och vänja sig vid nya påfrestningar. Vi måste också lära oss själva att ta tid, inte ha bråttom och tänka: Allt har sin tid, men slutändan kommer det vara värt det. 

Inget kommer såklart gratis och många gånger kan det kännas skit att göra en livsstilsförändring men när du väl tagit dig en bit på vägen och resultat kommer så kommer man blicka tillbaka och vara glad att man fortsatte kämpa och tro på sig själv och inte GAV UPP!

Vi alla kan om vi bara vill, med min klients förutsättningar så har det varit många tuffa dagar och veckor när man slitigt med utan resultat på varken vågen eller måtten. Men att bara fortsätta o kämpa och viktigast av allt att inte jämföra sig med andra tror jag har hjälpt henne att komma dit hon är i dag. Man kan aldrig jämföra sig med någon annan utan det är bara DU själv du skall jämföra dig med.

Jag är så stolt över henne och ser fram emot att fortsätta sätta upp nya mål och delmål. Hon har gjort ett otroligt jobb som klarat detta. Man får inte glömma att även om man får hjälp av någon så är det alltid du SJäLV som måste göra jobbet.

Tro på er själva och kör hårt mot era mål, Never Give Up!

<3

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex + 13 =