Att ge allt du har


Motivationen är just nu på topp, alla mina pass går ut på att ge ALLT jag har i varje pass. vJag har kommit på med mig själv att om jag går in med inställningen att det är nu det gäller och om jag inte hörmitt yttersta så kommer jag aldrig nå mina drömmars drömfysik! När jag går in med denna inställning så går både tiden fort, motivationen blir bättre och känslan efteråt är grym! Känslan av att vara stolt över dig själv!

Det är viktigt att vara stolt över sig själv, men jag är också så himla stolt över samtliga av mina klienter. Att se er uppnå era mål är fantastiskt! Att få möjligheten att vara med på eran resa är otroligt inspirerande skall ni veta. Om ni säger att jag motiverar och inspirerar er så skall ni bara veta vad ni gör med mig!

Det var längesedan jag satte ut klientbilder, men jag har inte haft möjlighet att ta in så många det sista så har legat lågt på den biten, men desto mer inspirationsbilder från klienter väntar.

Här kommer en av ena online klienter. Hon heter Malin och jag är så stolt över henne

  • 10 kg
  • – 14 cm i midja
  • – 10 cm omkrets höft/Rumpa

Detta är så imponerande och nu gäller det att hitta balansen kring denna vikt och det är egentligen nu den riktiga utmaningen börjar. Att hålla vikten och jobba för den nya livsstilen. Det är inte jobbigt om man inte gör det jobbigt.

Många undrar ofta vad händer nu: Men i Malins fall så fortsätter hon på egen hand med dom verktygen hon har fått, vi hörs såklart fortfarande via mail för att kunna rådfråga om olika råvaror osv. Eftersom alla är olika så behöver alla olika hjälp. Många väljer att köra på egen hand, några väljer att prova själv några månader och sedan hör av sig för att påbörja en nya coachning period eller upplägg för fortsatt utveckling mot kanske nya mål.

Jag vill önska er alla en helt underbar Helg! För mig blir det fullt upp med Teamträff som kommer hållas på Tylösands Spa och Hotell. Grymt fin utsikt så i morgon blir det Träning som heter DUGA! Dessa blivande bikinitjejer så få känna på hård träning är målet 🙂

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

13 + 4 =