Ansökan till Team Fitness By Aspen 2018


Jag la ut en liten hint för nån vecka sedan angående Team, skrev dock 2019 och det var många som skickade in och undrade om det var för 2019 men jag skrev fel och det är 2018 som gäller!

Några är redan helt klara inför Teamet för 2018. Här kommer sista chansen för att ansöka till mitt Team inför nästa år och då ingår det coachning hela året. Både en offseason, onseason men även en Reverse Diet såklart. Individanpassade kost och träningsupplägg utefter dig och din tävling. Jag kommer även ha ett Samarbete med mina samarbetspartner. Inget som är klart 100% vad som kommer ingå i den Sponsringen till er men det kommer bli en bra deal för er som är med i Teamet.

 

Detta ingår i Team Fitness By Aspen 2018 

 • Poseringstränings Träning 
 • Rabatt på Bikinis By Freydis 
 • Startkit/Rabatter från Samarbetspartner 
 • Teamkläder från Better Bodies 
 • Offseason upplägg 
 • Onseason upplägg 
 • Reverse Diet Fortsatt coachning efter avslutad tävlingssatsning 
 • 50 % rabatt på PT 
 • Team Träffar minst 2 st/ År 
 • Coach är med på Tävlingsdag ( Om coach ej tävlar själv

Det jag behöver veta från er är:

 1. Tävlingserfarenheter ( Krävs Ej) 
 2. Träningsvana
 3. Ålder,Intressen, lite allmän info om er. 
 4. Bilder i posering Fram/Sida samt bakifrån. 
 5. Tidigare dieter? 
 6. Varför vill just du göra en tävlingssatsning? 

För att få pris samt mer info vänligen maila mig via kontaktformulär.

Ser fram emot eran ansökan och inför 2018 kommer jag att ha ett litet Team så alla är handplockade med hjärtat inför 2018.  Jag har under 2017 varit så stolta över alla i mitt Team. Det har varit många finaler från Team Fitness By Aspen 2017. Med otroligt många fina placeringar där dom flesta placerat sig i Topp 3. . Allt från Overall Vinster till topp 3. Sist kammade även Corinne hem en 1:a plats i Junior SM samt Tyngre Classic. Utöver hösten så har vi också haft otroligt många duktiga atleter som tävlade i våras och placerade sig på varje tävling mellan Overall Vinnare- Topp 3. Nu skriver jag mer praktiskt om vilka placeringar, men oavsett placeringar så har jag varit väldigt nöjd med ALLA min atleter och deras arbete. När jag plockar ut personer i mitt Team så är störta prioritet eran personlighet,erat driv och passion för träning.

Så är man driven, villig att arbeta och bli ert absolut bästa så kommer ni passa perfekt i mitt team. Men som jag alltid säger: Nothing Great Ever Comes Without A Sacrifice <3 ! 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × fem =