Allt för motivationen 1


Helgen har varit helt fantastisk! I fredags gick jag och Alex på Bio -Why Him?

Har ni inte sett denna så är det verkligen en rekommendation om man vill skratta.v Otroligt rolig film. 5 av 5.

Fredagens Outfit och även här en Body.Skönt o passar till det mesta.

I går var en fantastisk Söndag. Jag gjorde egentligen inget speciellt som bör vara så “Speciellt” men själva dagen var bara allmänt bra. Startar dagen med en Abs-Check! 

i går så bestämde jag och min pojkvän för att åka till Göteborg för lite ärenden och när vi åker iväg så brukar vi prova nya gym. I går så körde vi ett pass på nordic Wellness Almedal och jag är väldigt imponerad över Gymmet. 

För att bibehålla min motivation så gillar jag att byta miljö lite då och då. Det är bra både för motivationen men också för din utveckling. Du chockar kroppen med nya maskiner och belastningen blir inte densamma som det brukar. 

Så därför kan ett bra tips vara att variera sin miljö lite. Även om man är på ett bra gym i dag så är det aldrig fel att prova lite nytt, samt att de kan vara skönt att se nya folk, nya maskiner och en ny omgivning. Jag åkte iallafall hem till Halmstad men ännu mer motivation och vakande upp med en grym träningsvärk. 

Har jag sagt att jag fått ett nytt beroende med Body´s =) Har fått många förfrågningar och jag har fått dom av min pojkvän som beställt på Zalando.

Tänkte jag skulle dela med mig av gårdagens träning här: 

Uppvärmning 5 min crosstrainer/Stepmaskin 

Raka marlyft med rep i cabelcrossen Superset Jumping lunges 

Kick back i maskin 3×20/Ben ej vila mellan seten 

Step ups i smithmaskinen med Squeeze Ej vila mellan seten 

Kick back i annan maskin 3×20/Ben ej vila mellan seten 

Step ups med egen kroppsvikt Superset Upphopp 

Avslutar alltid med mage och i går sit ups på boll + plankan i sidled. 

Detta passet tog ca 60 min och jag hade extremt högt tempo. Svetten bara rann och jag fick till ett riktigt bra pass! 

I dag har jag riktigt go träningsvärk i glutsen och motivationen på Topp 🙂 

Ha en grym vecka alla och kom ihåg att framgång kommer när ni först tar steget! 

Puss o Kram Caroline 

 


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 + tolv =

En tanke om “Allt för motivationen